Wednesday, 28 December 2011

im coming Genting!^_^

haii peeps!post kali ni umi x cakap banyak,juz nak bebel cikit2 je.,huhu.,.genting!wait me!^_^,.,huhu,eh2x,gedik lak umi ni kan:D.,hahah.xcelly sedikit xcited nak p sane mlm ni.,hehe.,korang jgn jelez ye!:D:D.,juz kiding^_^,asal punye plan kiteorang juz nak p bercuti dekat2 terengganu ni je,my home town,last2 sape ntah yg bagi cadangan yg cukup bernas tu nk g Genting,.,hehe.,umi pe lagi,hooreyy la kn!hehe.,da lame nak p genting,asyik ke cameron je,,jenuh jugak kn peeps,hehe.,so mlm ni kiteorang bertolak ke sana n djangka tibe kat ganu kite ni ari sabtu,doakan p'jalanan kami semua slamat k :),daaa.,chow lu!^_^

                                                                             ^_^

p/s:post akn datang kite continue about this k,insyaallah :)

1 comment:

  1. nak pergi jugak! ~

    http://sishopaholic.blogspot.com

    ReplyDelete